€61.701,- bij elkaar gewandeld tijdens de Lymph&Co Wandel Challenge!

Lymph&Co Wandel Challenge 2024: Wat. Een. Knaller!

61 doorzetters hebben alles gegeven en samen een waanzinnig bedrag van €61.701,- opgehaald! Dat is ruim boven ons doel van €40.000,- en het beste? Dat bedrag hadden we al vóór 1 september binnen, nog voordat de echte challenge van start ging. Bam!

Gezamenlijke wandeling Zeewolde
Op 29 september trokken we samen de bossen van Zeewolde in voor een stevige 10 kilometer. Alles was perfect geregeld door Brasserie Harderwold, en de sfeer was top. De houten medailles van houtenmedailles.nl werden persoonlijk uitgereikt door onze eigen ambassadeur Marianne Timmer, die zelf ook de 10 kilometer vol enthousiasme mee liep. Wat een dag vol energie, succes en power!

Dankzij jullie, de wandelaars, donateurs, supporters en vrijwilligers, kunnen we nog meer baanbrekend onderzoek financieren naar betere behandelingen van lymfeklierkanker. We zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar!

Zin in meer? Loop dan mee met de Wandel Challenge van De Hollandse 100 op zondag 23 maart 2025! Klik hier voor meer info en inschrijving. Let’s keep pushing boundaries!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *